Spíš?
Dotyk Tvých motýlích křídel,
Mě spaluje zaživa.
Mramorově hladká kůže,
Tvá ústa, tak snaživá.
Hladíš mě po tváři,
šeptáš sladká slůvka.
Kroutím se pod Tvou nadvládou,
je to sen, či snad živá malůvka?
Svítá, a já bdím nad Tvým "mrtvým" úsměvem.
Miláčku, spíš?
Spi, jen pro dnešní noc mi patříš.
Přečteno 271x
Tipy 10
Poslední tipující: Pevya, Danga, Kars, Gabrielle, CULIKATÁ, hypertenze, Nick Name
Komentáře (4)
Komentujících (4)