Anotace: Ze sbírek starého septika...
Nekoukám na život septicky
alespoň prozatím
vždy když se posadím
se svým pozadím
v mé kadibudce
i v době mrazů
sáhnu po stránkách Dikobrazu
pak utřu se listem z kupónovky
to dělali jste i vy!
A co my padne na gumovky
tak utřu o kopřivy
25.01.2011 20:31:00 | zenge
Hlavní ,že svět ještě je..
naděje,že přežije
naše snahy o jeho zničení
každodenní...
ST
25.01.2011 19:36:00 | Mbonita