TŘEŠNĚ V ZIMĚ
Hráz a most
bez bariérové nebe
a krvavě rudé třešně
mráz a skvost
v dotyku zebe
krutě i něžně.
Sladká míza třešní
vsákla do červánků
a do rtů tvých
v aortě srdeční
zasněná v altánku
poletuje sníh.
Lehounce vtiskneš
svojí tvář do té mé
cítím teplo a vůni třešní
taješ…….jihneš
vím co srdce tvé chce
třešně sluneční.
Přečteno 263x
Tipy 27
Poslední tipující: Nick Name, PrinceznaHeliovýchbalonků, zelená víla, labuť, Vampyrella, Javavia, zenge, CULIKATÁ, Mbonita, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)