hříčka přírody
Vidíte těch osm řádků?
Ty mi nechal na památku.
Když odešel ztratily se.
Zrnko rýže v plné míse,
připomíná jehlu v kupce
sena, jehož neznáš kupce.
Ani nevím byl-li to on
Přece jen - byl chameleon.
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)