Udeří-li tě
Anotace: Aluzivní vzpomínka
"Udeří-li tě, nastav druhou tvář"
Co když druhá je už do krve?
*
Prázdnou myslí
Vzpomínky mizí
Skrz průlet stromem
*
~Kdo jsi, záhadný člověče?~
Nevím
Mé myšlenky jsou prázdné
Vidím
Tmavé zákoutí
Největšího z měst
*
~Co snad miluje srdce Tvé?~
Nemám ponětí
Vše co jsem miloval
Leží ztraceno
V krvi
O deset minut dřív …
*
"Udeří-li tě, nastav druhou tvář"
Co když už neotočím hlavou?
Komentáře (0)