Žalosnění
Anotace: nejsou jenom hezké sny....
Ukolébané
temnou nocí
sněním se rozvíjí
mé v zapadlých očích
žalosnění smyslnosti
tklivé přeludy.
Přísvitem ty
věčné vzpomínky
krásné opět vidím
však toužením nikdy
v duši nezaplaším
svůj věčný žal.
Vytrácím se
ze sna zvolna,
zítra budu zoufat zas
hnán přízraky sám
jak suché listí
jimi uondán.
Přečteno 303x
Tipy 15
Poslední tipující: šuměnka, Linzerka, TetaKazi, James Libustka, Gabrielle, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Květka Š., labuť, januve
Komentáře (3)
Komentujících (3)