Třikrát pomaleji, třikrát naplno
Anotace: utíká příliš rychle na to, abych ho stihla prožít naplno
Sbírka:
Od A do Z
Zpomalený čas,
zpomalené pohyby.
Pouhým ovanutím řas,
odvát všechny pochyby.
Třikrát delší dotek dlaní,
třikrát delší dotyk rtů,
Větší prožitek z políbení,
větší z odchodu rmut.
Prožít tak život hodnotnější,
prožít ho tak třikrát víc.
Jen ať mě nikdo nekonejší,
kdybych si neužila nic.
Komentáře (1)
Komentujících (1)