Anotace: :) z pozdního podzimu
nějak mi u tebe dochází slova chvály a nerad bych se moc často opakoval, ale prostě klobouk dolů..
04.02.2011 20:45:00 | Actafool
tak ji krokem tanečním
přečti
tenhle rým nerým
a uvidíš
třeba ten klíč ke dveřím dostaneš:-)
ST
26.01.2011 13:27:00 | Mbonita
Když potkala jsem toho kluka
Měla jsem říci;
„ doparoma “
Už varoval mě, když si ťukal
do rytmu stolu, jako k bicím
a tělem nějak divně cloumal
- měla
jsem uhnout jeho zraku
však bodla jsem ho jako včela
když ret si splete s barvou máku…
Když potkala jsem toho kluka
tam U Kulatý báby v sedu
jen přidrzle mu koutek cukal
ač seděl bokem
tak byl v středu
mý pozornosti / i já jeho /
v svým drinku očí
mám kus ledu
a přece k němu jiskřím něhou
/ A srdce náhle plaší kočí /
Když potkala jsem toho kluka
Tak srazit
jsem se s jiným měla
jen osud to měl dobře v rukách
/ kvete i tam, kde jinak mrazí /
už odejít jsem vážně chtěla
když utrousil;
/ jen mimochodem /
že něco jsem si zapomněla
tam u něj v dlani…
cvrnk to hodem...
...plastový klíček k milování!
* * *
To jsou ty chvíle, vážení
když v přeplněném lokálu
se cítíte jak nazí
a přesto kdesi uvnitř blažení…
/ tak bez váhání strhnete plášť obalu /
26.01.2011 12:53:00 | šuměnka
Skvělý lehkonohý verš na možná vážnou epizodu odlehčí jistě i nejednoho milovníka poezie...
26.01.2011 11:51:00 | Špáďa