Tebe
Anotace: Dneska trošku o mé slabosti pro Něj... ale jen trošičku :)
Už mě tiše objímáš,
prsty kloužou po lopatkách.
Nic jiného nevnímáš,
než mě, stojící na podpatkách.
Bezmocná v tvých silných pažích,
ztracená v tvých černých očích.
Teplo tepe celým tělem,
tvoje rty zas hoří ledem.
Vůně tvá chutná mé mysli
to, jak chutnáš, motá smysly,
cítím, dýchám tvoje tělo,
všechno zdá se jak by mělo.
Jenom chvílka, mžiknout okem,
otočím se, dám ti sbohem.
Jsi můj bůh a já tvá víla,
ale vílám chybí síla.
Přečteno 382x
Tipy 24
Poslední tipující: Maryje..., James Libustka, Aurora., Any 4, Emmelia, hypertenze, NikitaNikaT., ni.va, mida, Trystan ap Tallwch, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)