Do the right thing at the right moment
Jak vyjádřit slovy
smutek skleslé vdovy,
když vytrácí se dech
se slzou na ústech?
Jak nabrat znovu sílu
vyhnout se omylům,
když vytrhli ti z dlaní
těžké kovy zbraní?
Jak proplout samoten tichem,
když neznáš se se smíchem
a přec jeho přítelem chtěl bys být,
když opuštěný zdá se tvůj byt?
Jak chutná pravá svoboda,
když znáš jen věc, co se jí podobá
a chtěl bys originál znát,
abys ji mohl navždy milovat?
Chceš-li znát odpověď na otázky,
nestraň se nenávisti, ani lásky,
nedělej krok vzad, ale vpřed.
Jen nečekej a vykroč hned!
Komentáře (1)
Komentujících (1)