Jsem jako slza

Jsem jako slza

Anotace: ...

V přesladkém tichu
poslouchat slavíky
Na zahrádce ohýnek
kde pálím výzo, otcovy doutníky…
A v srdci prázdno
když zbavuji se minulosti
Ničím své vzpomínky
zbytky dětinskosti
Jsem jako slza
padající do ohně
Která zmizí
ale nikdy neumře
Autor elfik0024, 26.01.2011
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Giginka, CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí