ten co nemůže být poražen...
Anotace: skoro jako pohádka
Tam někde bylo, nebylo,
V hluboké zemi cosi ožilo.
První nádech, druhý a už tepe,
Utíkejte děti, ať neumřete.
Už vystrčil drápy ven,
Ten co nemůže být poražen.
Hm… ve vzduchu je strach,
Příjemný to pro něj pach.
Jistým krokem kráčí,
A stín se za ním tiše vláčí.
Temným lesem, temnou tmou,
Jde vpřed za tebou.
Je pořád blíž a blíž,
A ty stále klidně spíš.
Netušíc co tě nemine,
Brzy tady někdo zahyne.
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)