V alkoholu vášně
Dusí mě,
Srdce
v
Uzavřené láhvi
Od
Vína.
Deštěm smáčený
Vlas,
Omyl to
Byl
Pláč, jenž
Smyl i hlas.
Anděl směje
Se mi
Do
Tváře.
Lásku mám
Pro teď
Za
Žháře.
Či snad lháře?
Utopena
V alkoholu
Vášně,
Skládám ti
Já
Prokletá
Básně.
S
Mlčením
proplouvám ukřičenou
Bolestí.
Víno, cigareta a Ty!
To jsou mé neřesti.
Tak kdepak jsi, mé Štěstí?
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Dračičák, Anjesis, Špáďa, Giginka
Komentáře (0)