Ve stínu Světla
Anotace: http://andakar.dobrodruh.net/ Děkuji za návštěvu.
Ve chvíli, kdy vnitřní Hlas,
volá mě, že mám psát zas,
snažím se vyhledat Klid
a naplnit Rozkaz.
Kolikrát je to proud,
že nevím co píšu,
jako text Rozhovor
a nebo Kam se ptám,
taky aforismy Den před
a Já a můj Pán.
Dal jsem písma,
co jsou Srdce,
i texty, kde je hlava,
vím, že tam jsou i slova,
který jdou přímo z břicha.
Když nemám k psaní Ticho,
je pro mně těžký slyšet slova,
slova k projevení Boha.
To pak přihazuju svoje slova zdola.
Píšu Ve stínu Světla,
pro inspiraci Hledajících,
pro objevení Sebe,
vůni Rozkvetlých Srdcí.
Komentáře (0)