¨Šokující- spalující
Anotace: bolí to..pálí to...překvapivé?
Ztracená křídla malého anděla...
obraná touhou mocipánů...
zničená z toho, že příliš věděla...
snaží se...nemůže..dojít k Pánu..
Bolestí nevidí, klopýtá po cestě...
netuší že jde vstříc Smrti- své nevěstě.
Bolí to...pálí..jak ohně z pekla...
jen jediná slzička po tváři tekla..
.krvavá stigmata děsí, on křičí v tmách...
nikdo nepřichází..visí sám..v tmenotách
Přečteno 351x
Tipy 19
Poslední tipující: Mácha, Adie.80, Javavia, Romana Šamanka Ladyloba, Gabrielle, teniska, Mbonita, CULIKATÁ, jedam, blue, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)