Přání
Mám jen jedno přání v srdci,
aby se lidé měli rádi přeci.
Co se to děje na světě kolem nás?
Měla jsem ráda plno lidí kolem mě
a měla bych i dál,
bohužel mně někdo z nich něco vzal.
Byl to pocit důvěry a lásky k nim,
že jsem se spletla, dnes už dobře vím.
Snažím se ale říkat chybami se člověk učí,
ale ten pocit nedůvěry k nim mě mučí!
A stále bude!
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)