Závan melodie
Anotace: (Každý máme přeci svou oblíbenou písničku :)))
Život ja jako sloky písničky
podbarven melodií ducha,
zní hudbou z jádra bytí...
a skutečnost co neutuchá,
když správně refrén chytí.
Refrén jsou chvíle zrání,
a emoce ho košatí
Radůza k harmonice křičí,
že máme ho chtít poznati.
Refrén jsou chvíle srdceryvné,
a moment sebeznání ryzí!
Chyť tón svůj - v době divné
ať pravdu Tvoji prozlatí!!!
Uchop tu píseň - rád ji zpívej,
je Tvoje a Tebe tvoří,
najdi v ní slova Tobě vlastní,
co z jádra vášeň vyzpívá,
slyšte - kdo chcete býti šťastni,
smutný ten, kdo si nezpívá...
Zastav se, počkej chviličku,
co zpívá srdce vyposlechni
...nenech ji utéct písničku...
a její kouzlo vdechni
Že není právě zpěvu chvíle,
a nálada je pokleslá???
Duše Tvá nápovědu chystá
a písní Tebe povznesla :)))
Přečteno 528x
Tipy 42
Poslední tipující: Holis, Amable seňor Marek, ilona, Antares, Z kapky deště, drsnosrstej kokršpaněl, Severka, Kars, René Vulkán, WAYWARD, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)