Zločin v počinu odcházení.
Anotace: O vůli myšlení a tichého smýšlení.
,,.....Až zazvoním do všech strun
nahlédnu do mořských vln.
Náhle odplouvám
a s rozumem se domlouvám.
Ocitám se uprostřed moře
chlapi mají hoře.
Možná,že Bůh je Bohyně
proto se chová tak nečině
k populační většině.
Každý život je vepsán do zdi času,
já Bohyně vím jak své ovečky pasu.
Tisíce zdí se boří
hle,ovečky už řady tvoří.
Já všechny vezmu do nebe
odchází a svět už je nezebe....,,
Komentáře (0)