I-RELEVANTNÍ
Anotace: V srdci cit,v hlavě myšlenka,na papíře povahově milenka.
V mokrém suchu
šílená v duchu.
Krvavé nebe
kočka za okny přede.
Sklenička vína
láska je špína.
TAK-dejte mi cigaretu,
vezměte poslední strom co zbyl
a zacpěte s ním díru v té vaší kultuře.
Nazpamět znám svoji odpověd.
....tady hračkářství...
Hračku,kterou jste si pronajal
Vám život nenávratně vzal.
VZAL pro Vaše nekonvenční chování
zbytečné je další volání.
Je vyřazena z Vaší evidence
hrnou se nabídky
z cizí rezidence.
Ale bolest zůstává.
Komentáře (0)