Život
Anotace: jen takové zamyšlení nad životem..
Můj život je kničemu
jako odraz mého stínu
od slunečního svitu
který se hýbá jako loutka
podle řeči těla.
V tomhle světě zdáse
už není mnoho místa
tak se potuluji městem
sem a tam
křížem krážem
a sám sebe se ptám
kam řítí se tenhle svět.
Tenhle svět je jiný
než jsem znal
změnilo mnoho věcí
lidi,pravidla prostě vše.
Jako malé dítě
maminka mě hýčkala
teď jsem stále sám
a těžce dýchám
čekám až příjde čas
a osloví mě štěstí
pět písmen...
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Linzerka, ZILA78, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (0)