Ve snech
Anotace: některé básně, zůstanou dokončeny ve chvíli, kdy máte jen fragment...
Sbírka:
Zápisky z vyučování
Proč žiju jenom ve snech,
proč utápím se v touhách.
Z úst mi smrdí česnek,
v bance dvoukoruna pouhá.
Bohatne se krásně,
ale bohatne se zdlouha.
Pane Bože: "DO PRDELE" !!!
...promiň, že se rouhám.
...promiň, že se rouhám.
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, Linzerka, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)