Jako ryba ve vodě
Říkám
tak už uhni
člověče!
Já sem prostě nepatřím!
Neznalost hroudy neomlouvá
vole
tak s tím nepruď
a sedni si už.
Prý se rozvádíš.
Tak o čem mluvíš?
Jsi moderní muž...
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)