Doznání
Ber to
jak to je.
Jsme mezistupněm
schodmi
z prašných uliček
až tam
do podkroví orloje.
Trápení a štěstí
kroků vznešených
kdy neubráníme se skokům
čekání.
Bije
a nepřestane bít
přesýpací stroj věčnosti
jež maně obracíme
jež nás obrací.
Vždyť
každý z nás
v srdci máme
pulsů stupínky
byť neuvědomělé to
moudrosti.
Až tam
jednoho dne spolykám
co jsem zhltnout
nestačil...
Přečteno 360x
Tipy 19
Poslední tipující: Elizabeth-Lili, WAYWARD, CULIKATÁ, Javavia, Gabrielle, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, rezina, Kars, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)