smrt
myšlenky na smrt provázejí mě věkem
anděl temný provází mě světem
pohrává si s mým životem
šeptá mi slova líbezná
o smrti jak je krásná
v uších mi zní
ta jeho slova
co je krásné na tom světě
to brzy uhyne
láská štěstí a krásné city
záhy vystřídají věčné smutky
po smrti
se však strasti schovají
trápení života provázející tě věkem
zmizí za věčným oparem
smrt je jednoduchá ve své kráse
láká k sobě jednotlivce
nelze před ní utéci
lze se jí jen podvolit
krásný pohřeb vystrojí ti
růže na hrob přistanou ti
a krásné šaty oblečou ti
po smutném životě
nastane mi zasloužený odpočinek
Přečteno 361x
Tipy 10
Poslední tipující: LadyElis, Alien.v.v.s., Trystan ap Tallwch, Sladkalu, Demedalex, Anjesis
Komentáře (3)
Komentujících (3)