Smrt
Anotace: ...............................
Srdce z ledu
v duši chlad
nikdo jí už
nemá rád
Ze slz perly
tichý pláč
řekni,smrti,
co jsi zač?
Krutý smích
a černá róba
sebevražda
je teď móda
Uteč před ní
nemáš čas
smrt se vrátí
příjde....zas
Komentáře (1)
Komentujících (1)