Anotace: Věnuju Princezně Smutněnce.Za to jak krásně píše.A protože zná Rýmařov!
No a o to šlo udělat Ti prostě jen radost.A věc se povedla, tak je to správně.A navíc Ty jsi na mě zapůsobila a tím mě donutila ji napsat.Tak ji čti klidně dokola, abys nezapoměla!
28.01.2011 19:08:00 | Madanik
Je vážně překrásná, čtu jí pořád dokola.. Dokonce jsem si jí napsala do notýsku a budu jí nosit u sebe do školy, jen tak, pro radost...:-)
28.01.2011 05:46:00 | Princezna.Smutněnka
Nádherná, děkuju! Úplně mě dojala...
Omlouvám se, že jsem zmizela v tu nejnevhodnější chvíli, ale spadl mi internet.. Tak se nezlob :-)
Brzy zase napíšu.
Ještě jednou děkuju a dobrou noc!
Smutněnka
27.01.2011 22:12:00 | Princezna.Smutněnka