Řekou času
Tou řekou času vydal jsem se k pouti
proti proudu Stix rozhod jsem se plouti
Vrací se měsíce, roky a staletí -
všechny mé hříchy jak knoflíky uletí
Mládnu a mládnu - zase jsem plný sil
tak, jako dřív, když jsem ještě žil
Na břehu konečně povstal jsem z hlíny
oživlý, moudřejší a zcela jiný
Znovu už nechci svůj život promrhat -
teď si však odskočím konečně zamrdat...
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja, strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)