Červánky na západě na mě útočily
jak nesražená krev z ňader pořezaných
v bitvě kde nože a břitvy zvítězily
a ulepeny spaly ve vlasech načechraných
jež vítr od východu nadýchával jemně
jak mráz ze severu jsem tvé tělo miloval
na zádech laskala tě chladná hlína země
žár krutý od jihu tvé tělo zkremoval
Závěr ač smutný tak celkem logický
vztah k tobě byl vždy jen patologický.