Hibernace ...
Anotace: aneb - ... koryto potoka stříbří poezií prolitou ...
.
Nespím,
jen můj vesmírný koráb
ještě nedoletěl k cíli
– mléčných mlhovin
ukojit věčný hlad
jejich mateřským mlékem ...
Fotony slov
zanechávají svítící stopu,
a mizí v nekonečnu,
kde zima vzduchoprázna
září poezií
absurdně neužitečnou
důležitou, ...
a zraňující ...
*
----------------------------------------------
Comment 25.01.2011 14:13:21 Pro "Baronku" na Písmáku
Dílko "Báseň pro kluka s borůvkovýma očima ..."
*
.
Přečteno 304x
Tipy 16
Poslední tipující: jvacl, TetaKazi, René Vulkán, Jaromila, WAYWARD, Gabrielle, Lota, Květka Š., NikitaNikaT., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)