Anotace: Jsem si jen tak pro srandu střihla skoro vážnou a dlouhatou baladu. Akorát jsem se místy moc nesejřila s rýmem, tak mne omluvte, třeba to časem poopravuju. :o))
No tak tohle se vážně povedlo...
24.03.2011 19:11:00 | Corsica
Díky vám všem za milé komentáře.
Ono to původně opravdu bylo myšleno jako písňový text, ale pak se mi to nějak vymklo z ruky.
28.01.2011 22:29:00 | divoska_jaja
Pierot a kolombína
otevřeli flašku vína
pak ji spolu vypili
a vesele si zpívali...
28.01.2011 16:10:00 | Květka Š.
Tvé rýmy některé jsou skvostné, snad až nepolapitelné. A co na tom, žes použila i pár gramatických či již dávno očuchaných...
Jako rytířsko-kejklířská píseň to není vůbec špatné!
28.01.2011 14:14:00 | Špáďa
Fajn! U nás zní jen ukulele a víš jak dál, je nám to u .. zní to prostě skvěle. :)
28.01.2011 12:44:00 | Sleepwalker