Náladová..
Anotace: duše moje, co říci více..
Žena Ach žena? Divný to lad
co při ní krásy a co jiných vnad
Pavím očkem mile svorná
i mořská bodlinatka vzdorná
Uplakaná řasa čekatelka
večerního lasa žalu včelka
i perla z duhy smavá
roztomilá zlivá tklivá odmítavá
Divoká dravá
i beze slova klid
ledová bělka znělka sluncí svit
bouřlivka ničitelka v tajnosti
V bezvětří staví mosty nebe
jen tak
pro štěstí
Ohnivka snivá procitlá i pálí
Hned poletuje něžná vánková
a smířlivě hladí než znova chladí
Deštivá létá u mračen do louží
Mrazivě studí než zas zatouží
Zasáhne i vzkazy vodních nebes
Ona je uvnitř neboť s láskou vede
střelku kompasu jenž v srdci nosívám
Žel jsem to já -
rozpolcený pán mizící právě teď
v její oceán
Přečteno 382x
Tipy 33
Poslední tipující: Lorraine, Verena, NikitaNikaT., jedam, Tanzania, Noc17, Sladkalu, Any 4, Severka, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)