hmyz a zmiz
Kdybys tak stála v hloučku
Tisíců pestrých broučků
Co lezou všemi směry chaoticky
A já bych k tobě jako vždycky
Snažil se dokráčet po špičkách,hopky
Snad abych lezoucím,nezranil krovky
Z vlasů tvých vytřesu rodinku stonožek
Vyklepu mravence z průsvitných ponožek
A pak ,než uplyne jediný nádech sfouknu pár tykadel tam na tvých zádech.
A pak se zasněně ponořím
Do tónů,zvuků,které zřím.
Lepší,než píseň listů a větviček
Je tichá melodie křídel a nožiček.
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)