Trpaslík
Proti matce s děckem z kopce,
v dlouhých botách, v tmavé kápi,
běží chlapík po vozovce,
o stehna mu cosi mlátí.
Matka chrání dítka mravy,
dáš ho zpátky, uličníku!
Co to bylo?" Dítě praví.
To byl jeden z trpaslíků.
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: divoska_jaja, Anjesis, Špáďa
Komentáře (0)