Životní moudra v záři smrti
Anotace: .....moc nepřemítej.....
Mládí je dar
Stáří je výsada
Střední věk je ráj
Smrt je života podstata….
Zemřít mladý
Není v módě
Ke stáru se
Kocour peče v troubě
Krize,
Nezastaví střední věk
Po smrti se nenapijem,
To už znám nazpaměť ….
Komu není zhůry dáno
Pomoci se nedočká
Džentlmeni ještě nevymřeli,
Tak nedělej blbečka….
Jezme, pijme,
Hodujme….
S děvčaty se
Milujme…
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, PIPSQUEAK, rezina, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)