Pozdně večerní
Tak jiná a přitom stejná,
tak přelétavá a přitom věrná,
tak dokonalá a přitom lidsky chybná,
tak spokojená a přitom smutná,
už ví, jak život občas hnusně chutná.
Tak hodná, však jen
ze zbabělosti neřekne ne,
svět se k lepšímu
ani o kousek ale nepohne.
Vlídné slovo a pohlazení
na zemi nevládne,
však jen pro někoho,
snílkům pohoda krásná
zase zavládne.
Přečteno 313x
Tipy 16
Poslední tipující: NikitaNikaT., floreciente, Danga, Gabrielle, Kett, rezina, Jiná, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)