Sídliště beze slov

Sídliště beze slov

Anotace: ......

Pusté měto,
prázdné ulice,
sucho v srdci,
bez známky civilizace.

Prázdný svět,
těžký vzduch,
co vědět,
žádný ruch.

Samota města,
samota ticha,
samota světa,
kde je života útěcha?

Jako daleká pustina,
sídliště beze slov,
slunce pálí jako kamna,
ulice horké jako kov.
Autor Olbik, 29.01.2011
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Lucy Susan, Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí