Anotace: trochu zavádějící,že ano? věřím, že to pochopíte
labil: ne,neni to o rozchodu s holkou. jak si k tomu dosel? :) mozna se moc zaobiras detaily... nazev mluvi za vse.
30.01.2006 18:21:00 | Trapné děťátko
jwstli sem to jaksi taksi pochopil je to o rozchodu z holkou??,jinak drsne...
30.01.2006 06:38:00 | LaBiL