Depka námořníka Pepka
Skrývám svůj žal za úsměvem
a trápím vás svým výlevem
Něco mě zžírá
má duše už jen zmírá
srdce mi pevně něco svírá
má osoba se naposled ze země zdvihá
kolena se mi ještě třásla
v momentu mi světla zhasla
nic nevidím umírám?
asi jo už na nic nezírám
v hlavě díra
jo lidi tady někdo zmírá
Takováhle DEPKA
by klepla i námořníka PEPKA
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)