Anotace: tohle jsem napsal zrovna v době, kdy jsem byl obklopen mnoha lidmy i děvčaty. V době, kdy jsem si toho vážil. Napsal jsem to asi proto... ( Červenec 2007 )
Kde by byla Mladá Boleslav, kdyby nebyl Volkswagen a kdyby Němci neprohráli válku? Nebo kdyby Římané porazili barbary. :o))
Být sám je dost těžký, člověk se z toho může zbláznit nebo taky po ..., ale to už jsem ti psal. :o))
11.02.2011 17:27:00 | Zasr. romantik
i být sám je nutné někdy více než-li zdá se
člověk pak najde sebe sama spolu s uvědoměním
a na své vlastní otázky si odpovídá vlastním hlasem
být sám je moudrý okamžik, jenž nitro ocení!
04.02.2011 13:34:00 | šuměnka