Koncert v Kopřivnici
Anotace: Tuhle říkanku přesně nevím, kdy jsem napsal, ale bylo to ještě na škole - předpokládám, že někdy v březnu 2008. Byla by z toho asi i hezká písnička, ale nevím, kdo by to hrál...
Sbírka:
Zápisky z vyučování
Jevištní světla se rozsvící,
dnes hrajeme v Kopřivnici.
Na nástroje strunné, i bicí,
pro diváky sedící, stojící.
Opona už stoupá vzhůru,
dnešní koncert bude v ažůru.
Tímto koncertem uzavírame
turné čili šňůru.
Molové a durové akordy,
harmonické rekordy.
Béčka i křížky,
dneska zazpívám i výšky,
východní délky,
severní šířky.
Vstupenky zcela vyprodány,
pro bohaté dámy i pány,
pro čerstvé tchýně i tchány,
hudbou rehabitovány.
Dneska večer v Kopřivnici,
hrajeme hudbu rozmazlující.
Pro lidi s promlémy s alkoholem,
a nebo i se stolící.
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, šuměnka, Sladkalu
Komentáře (1)
Komentujících (1)