Zmrzlinář
Anotace: Zmrzlinááá kdo si dá?
Sbírka:
Srandičky
Zmrzlinář už na mě z dálky mává
a už mi do ruky zmrzlinu dává
mmm výborná čokoládová
člověk mu hold vzdává
před ksichtem zase kopeček
připadám si jak malej chlapeček
a tak čokoládu vystřídala vanilka
a teď od něj exkluzivní zásilka
citronová,jablečná či šmoulí
člověk má pocit že se za chvíli od něj koulí
pak tutti frutti po ní jahody
pane jo to jsou hody
už budu muset jít
prej na cestu mám si ještě vzít
tak zkusím višeň tajemnou
pak čapnu svojí pneumatiku objemnou
a jdu lehnout....
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: teniska, Sladkalu, CULIKATÁ, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)