věřím, že jste oba si v ten den sjeli svoje
a jako kdysi užili si malé velké radosti
že hora jala se Vás znovu sebou pohostit
a přijala Tvou vzpomínku do svého předpokoje...
31.01.2011 20:20:00 | šuměnka
Chjo Tami..jak tohle znám
člověk si musí i smutek odžít a někdy to trvá moc dlouho..vím co říkám..
31.01.2011 08:44:00 | Mbonita
bolest tam uvnitř zůstane..ale to krásné a vzpomínky ..ty ti už nikdo nevezme ani to co tě naučil a odevzdal..to co zanechalo
ve Tvém srdci navždy stopu..jeho láska,ta bude nesmrtelná Tamaro,navždy!
30.01.2011 19:25:00 | xoxoxo
To je smutné Tami:-((.Zrovna včera jsem také byla na hřbitově a světýlka rozzářila do ticha:-((
30.01.2011 16:58:00 | CULIKATÁ