Dva narcisté
klepe se celý barák
zemětřesení
gauč nahoře sklepává omítku
už pátou hodinu
už pátý pivo
a pak přijdou dolů:"my jsme si povídali..."
a on ti začne říkat co bys měl
a neměl...
si nikdy takovou holku
výše než v přízemí
/takovou jako teď sleduje tvý závistivý ruce
v sebestředný místnosti
ztracenýho vesmíru/
jsme krásný
a smutný
narcis