Temnota
proč
nedokážu přijmout
to co poslušným
život nabízí
když nutí se
a podbízí se
v mých myšlenkách
...
potají
se mnou cloumá
a útočí
na můj strach
co rodí se
v temnotách
mého srdce
...
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Danger, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)