Opuštěný kaktus
Jsem slunéčko bez teček,
naděje bez víry,
štěstí bez štěstí
a radost bez smíchu,
srdce bez lásky
a láska bez Tebe,
opuštěný kaktus v Atacamské poušti...
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: Danga, Noc17, Nikotin, Danger
Komentáře (2)
Komentujících (2)