Malování, dokonalost ... a láska ...
Anotace: ***- ... mají dost společného ...
*
.... malířská pověra říká ...
že jen prázdný rám
skrývá ten nejdokonalejší obraz ...
Jenže když je obraz dokončen,
a vsazen do rámu
asi se jím můžeme ještě chvíli kochat,
... ale už není výzvou ...
... ... a po čase ...
... ... ... už ani inspirací ... :-((
*
.
-----------------------------------------------
Comment pro " Tajemná slečna " dílko " EXistuju "
31.1.2011 0:24
Logický závěr :
Hledat, malovat,
... ale proboha ... jen ne rámovat ... :-))
.
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Tamara, Nikotin, Květka Š., Špáďa
Komentáře (1)
Komentujících (1)