Anotace: Přidáno pro inspiraci. Když jsem hledala, našla jsem jich žalostně málo nebo spíše posměšné, že se dva berou. Nebo příliš krátké :-D. Takže ta naše pro vedoucí a zdravoťačku v jednom.
Culikatá: Přesně tak, díky za zastavení ;-).
Danger: No, ne, protože už emigrovala na podzim, ale systematicky se pracuje, aby se za námi zastavila, jednou, dvakrát, často ;-).
13.02.2011 20:54:00 | Berry
jen doufám,že tam byl i někde dovětek...
s novou funcí manželka ,se neruší zdravotník :-)
05.02.2011 19:05:00 | Danger
Na svatební píše přání
mnoho lásky, milování
celý život, ať je k mání
šťastnou cestu do skonání:)
31.01.2011 14:41:00 | CULIKATÁ