Človek rád
*
Človek rád
v hmle sa k svetlu túli
na nohách rosu nosieva
keď je sám
vo hviezdach
osud svoj chce si prečítať
že nielen dnes
dôvod má
úsmev na perách mať
Človek rád
v tme sa k teplu túli
v objatí nehu prežíva
na vlnách
spomienok
chce celý svet obletieť
za život
vďačný byť
a nechcieť nič vrátiť späť
*
Přečteno 362x
Tipy 25
Poslední tipující: gallatea, carodejka, Sladkalu, Radek.oslov.Šafárik, Actafool, blue, enigman, Mbonita, Tamara, Agniezka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)