Jsem...
jsem štěstí bez potěšení
jsem bolest bez utrpení
jsem svět, který umírá i žije
jsem vrah, co nikdy nezabije
jsem loutka bez nití
jsem slunce, jež nesvítí
jsem hudba beze zvuku,
tak podej mi svou teplou ruku
já provedu tě mlhou tam,
kde najdeš pravdu, vděčný chrám
Přečteno 311x
Tipy 13
Poslední tipující: Víla, Šerák, Anjesis, labuť, CULIKATÁ, Gabrielle, Agniezka, Tomáš Přidal
Komentáře (1)
Komentujících (1)