Blížím se ke třetí dimenzi...
Měl bych se těšit v ní na nové směry...?
Jeden prý bude o penzi,
druhý o srdci zpronevěry...
a třetí? Zřejmě o tenzi... |;-)
23.02.2011 17:37:00 | Špáďa
Odkud? Kam?
Jakým to směrem?
Beru to vždy středem,
na kraji může být hlína
a nebo jen proto, že jsem tak lína!
ST
31.01.2011 21:53:00 | Queer
Tohle komentík nepotřebuje... ST!*** je to prostě upřímné a to je mocky dobře.
31.01.2011 21:43:00 | NikitaNikaT.